24 Şubat 2008

...


Bu guzel kış fotografi, blogumuzu takip edip de Ron Mueck'un suratından sıkılmış olanlara:)) Ne yapalım gezemiyoruz :)) Pittsburgh'da hava hala karlı ve soguk...

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba ben Özüm,uzaklardaki yaşamınıza bir yabancı olarak tanıklk etmek çok keyifli.Çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz ve çok güzel şeyler yaamışsınız.Ben ve nişanlım da herşey bırakıp 1-2 yıllığına Amerika'da yaşamak istiyoruz.Ama nasıl yaparız bilmiyorum.Prosedür nedir mesela...Eğer bilgi verirseniz çok sevinirim.

Selma & Serdar dedi ki...

Merhaba Ozum Hanim,

Blog icin yazdiginiz guzel sozler icin tesekkur ederim.

Biz Amerika'ya devlet bursuyla geldik ve onumuzde yaz Turkiye'ye donuyoruz. Dolayisiyla kendiliginden gelmek isteyenler ne yapmali cok bir bilgim yok acikcasi. Ama burada yasayan birkac arkadasimiz sizin soylediginiz sekilde gelmisler Amerika'ya. Onlardan bildigim kadariyla oncelikle bir master ayarlamaya calisin. Amerikan hukumeti cok fazla sayida burs dagitiyor. Onlari arastirin ve basvurunuzu yapin. Eger kendi odeme imkanininiz varsa da kendiniz basvurabilirsiniz. Universitelerden kabul almak cok kolay. Dil bilmiyorsaniz bile once universitenin dil kursuna katilabilirsiniz. Bu sekilde yakinlarda gelen bir cift var mesela. Yani bir sekilde bir baglanti kurmaya calisin. Aksi taktirde elinizde hicbir sebep yokken vize vermeleri cok kucuk ihtimal. Artik vize almak gercekten cok zorlasti. Ozellikle 11 Eylul sonrasi musluman ulkelere daha bir zorluk cikarir oldular malesef.

Baska sormak istediginiz birsey olursa cekinmeden sorun. Elimden geldigince yanitlarim. Dilerseniz mail adresinizi verin, ozelden yazisalim.

Sevgiler
Selma

Adsız dedi ki...

Merhaba Selma Hanım,
Öncelikle yanıtınız için çok teşekkürler.Aklımda daha soracak bir kaç şey daha var açıkçası :) Buarada Mart ayını bekliyoruz sabırsızlıkla :) Özelden yazışmak daha uygun tabi ama ben sizin kontak adresinizi bulamadım sitede oyuzden buradan yazdım.Mail adresim ; ozumkasapoglu@gmail.com
Gorusmek uzere

Sevgiler
Ozum

Adsız dedi ki...

canım bu kış fotosundan da usandık artık yenilik istiyoruz, tabi dönüş yaklaştı geliş moduna girdin sayfayı guncellemiyorsun di mi?
öptüm inci