22 Ekim 2006

Pittsburgh'da Sonbahar


.
Kim demis sonbahar huzun verir diye. Biz bugun cok neseliydik valla:) Bugun arkadaslarimizla birlikte havanin da guzel olmasindan faydalanarak sehre bir saat mesafedeki bir alisveris merkezine gittik. Yolda giderken de bol bol fotograf cektik. Pittsburgh'un yesil yollari artik sadece yesil degil: sari, turuncu ve kirmizi.... rengarenk....
.

.
Yolda giderken doga ile icice ilerliyorsunuz. Heryerde agac var, turlu turlu agaclar. Agaclarin cesitliligi de iste boyle bir renk cumbusune yol acmis.

.
Alisveris merkezine gitmeden once yolumuzun uzerindeki gole ugramadan gecmiyoruz. Bu artik adet haline geldi. Gol yolunda birbirinden guzel evler var. Sonbahar olmasina ragmen cimlerin hala yesil olmasi da cok ilginc. Sanirim buranin nemli havasindan kaynaklaniyor. Yoksa hersey dogal, ozel olarak falan bakilmiyor yani.

.

.
Gol gercekten muhtesem. Burada piknik yapmak hatta mangal yakmak serbest. Ama Ramazan ayinda oldugumuz icin piknik plani bir baska gune erteleniyor. Umarim onumuzdeki gunlerde yazdan kalma birgun bize izin verir de piknigimizi yapabiliriz. Yoksa bekle ki bahar gelsin:))
.
. .


.
Gol kenari da yine rengarenk. Cok fazla goruntuleyemedik ama bir suru de marti vardi. Birkac ufak yelkenli de golun tadini cikariyordu.
.




Bu golde yuzen sey de mi ne?? Tanistirayim, adi Gilbert. Birlikte oldugumuz arkadaslarimiz Aylin ve Ergul'un dunya tatlisi ogullari Eray'in en sevdigi oyuncagi daha dogrusu oguncagiydi. Artik sadece hatiralarda kaldi, cunku Eray tuttugu gibi gole firlatti ve almak da mumkun olmadi tabii. Bu, Eray'in ilk vukuati degil, daha once suya atilmis bir cep telefonu, televizyon kumandasi, fotograf makinasi gibi vukuatlari mevcut ve hatta New York'taki nehre gomulmus bir cift ayakkabisi bile var. Su gorunce dayanamiyor cocuk, ne yapsin:))
.

.
Attiktan sonra cok guldu ama arkasindan da boyle bakakaldi... Walla ne yalan soyleyeyim ben de cok guldum, olan Gilbert'a oldu.. Seni ozleyecegiz Gilbert:)))
.


.

Gol kenarinda fazla kalmadik cunku alisveris merkezi ve indirimler bizi bekliyordu. Alisverisimiz de gercekten cok eglenceliydi, o da artik baska bir yazinin konusu....
.




2 yorum:

Adsız dedi ki...

gezmekten tariflere firsat kalmiyor galiba;)))o guzel tatlilarini yiyemesekte resmini gormekte yeter bence!!IYI BAYRAMLAR CANIM!!!!!(biraz huzunlu ama..) ARZU

Adsız dedi ki...

Tesekkurler Arzucugum Sana da iyi bayramlar. Evet oldukca huzunlu ama napalim.. onumuzdeki uc bayram da boyle. Sonra insallah kavusacagiz sevdiklerimize...